loading

Makadamijų riešutų nerafinuotas aliejus, 100 ml

Vitaminas E
Vitaminas E
Makadamijų riešutų nerafinuotas aliejus, 100 ml
Makadamijų riešutų nerafinuotas aliejus, 100 ml
img

PAKUOTĖ: 01044

  • 4,90 €

  • 5,50 €

  • 7,50 €

  • 21,00 €

  • 2,90 €

4,90 €

Apmokėjimai:

Makadamijų riešutai yra vieni brangiausių riešutų pasaulyje. Makadamijų riešutų aliejus yra didžiausias augalinės kilmės Omega-7 rūgšties šaltinis. Makadamijų riešutų aliejuje yra daug mononesočiosios palmitoleinės rūgšties, mononesočiųjų riebalų rūgščių Omega-9, nemažai vitamino E, bei kitų naudingų mikro- ir makoelementų. Aliejus atsparus aukštai temperatūrai, todėl yra tinkamas maistui ruošti aukštoje temperatūroje. Makadamijų aliejus yra malonaus riešutų kvapo, švelnaus skonio.

Vartojimas

Makadamijų riešutų aliejus gali būti naudojamas kaip kosmetikos priemonė bei maistui. Maisto gamyboje aliejus naudojamas maisto ruošimui aukštoje temperatūroje, suteikia puikų švelnų skonį salotoms, daržovių patiekalams, padažams ir marinadams. Kosmetologijoje tinka jautriai, pažeistai, sausai, šerpetojančiai odai. Pasižymi drėkinančiomis ir maitinančiomis savybėmis, ramina ir minkština. Tinka brandžiai odai. Naudojamas masažams, yra puiki priemonė plaukų priežiūrai. Itin plačiai naudojamas plaukų priežiūros priemonių gamyboje kosmetikos pramonėje.

Laikymo sąlygos

Laikyti kambario temperatūroje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Kilmės šalis

Pietų Afrika

Pakuotojas

UAB „Aliejaus spaudimo bazė“

Sudėtis

100% makadamijų riešutų aliejus

Maistinė vertė (100 g)

900 kcal/3700kJ:

 

riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

100 g

16 g

 

angliavandeniai

iš kurių cukrų

0 g

0 g

 

baltymai

0 g

 

druska

0 g

Panašūs produktai
Turite klausimų parašykite mums
Parašykite mums
Vardas*:
Telefonas:
El. paštas*:
Tekstas*: