loading

Sezamų sėklų nerafinuotas aliejus, 1 kg

Tinka kepti
Tinka kepti
Vitaminas E
Vitaminas E
Sezamų sėklų nerafinuotas aliejus, 1 kg
Sezamų sėklų nerafinuotas aliejus, 1 kg
img

PAKUOTĖ: 00347

  • 17,00 €

  • 20,00 €

  • 3,10 €

  • 17,00 €

  • 35,20 €

17,00 €

Apmokėjimai:

Sezamų sėklų aliejuje gausu mononesočiųjų riebalų rūgščių Omega-9, kurios saugo odą ir gleivines nuo išsausėjimo, polinesočiųjų riebalų rūgščių Omega-6, turinčių savybę reguliuoti uždegiminius procesus, teigiamai veikiančių plaukų augimą, odos struktūrą. Šiame aliejuje taip pat nemažai vitamino E, padedančio gerinti odos išvaizdą ir spalvą bei užkirsti kelią smulkių raukšlelių susidarymui, vitamino K ir kitų aktyviųjų veikliųjų medžiagų. Sezamų aliejus gali būti nuo vos gelsvos iki gintarinės spalvos, lengvas, švelnaus kvapo ir skonio.

 

Vartojimas

Sezamų sėklų aliejus naudojamas salotoms ir padažams, tinka troškinti, kepiniams, marinatams bei desertams gardinti. Sezamų sėklų aliejus tinka odos priežiūrai – pasižymi drėkinančiomis, minkštinančiomis ir valomomis  savybėmis, gali būti naudojamas plaukų ir nudegusios odos priežiūrai. Turi šildantį efektą, skatina ląstelių atsinaujinimą, labai tinka masažams, puoselėja plaukus, apsaugo nuo kenksmingo saulės poveikio. Naudojamas kosmetikos pramonėje kaip puikus bazinis aliejus. Gali būti naudojamas grynas arba mišinyje su kitais aliejais.

Laikymo sąlygos

Laikyti kambario temperatūroje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Kilmės šalis

Lietuva

Gamintojas

UAB „Aliejaus spaudimo bazė“

Sudėtis

100% sezamų sėklų aliejus

Maistinė vertė (100 g)

900 kcal/3700 kJ:

 

riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

100 g

14,2 g

 

angliavandeniai

iš kurių cukrų

0 g

0 g

 

skaidulinės medžiagos

0 g

 

baltymai

0 g

 

druska

0 g

Panašūs produktai
Turite klausimų parašykite mums
Parašykite mums
Vardas*:
Telefonas:
El. paštas*:
Tekstas*: