loading

Kanapių sėklų šviežiai spaustas nefiltruotas aliejus, 1 kg

Tinka kepti
Tinka kepti
Omega 3-6
Omega 3-6
Kanapių sėklų šviežiai spaustas nefiltruotas aliejus, 1 kg
Kanapių sėklų šviežiai spaustas nefiltruotas aliejus, 1 kg
img

PAKUOTĖ:

Šiuo metu prekės laikinai neturime. Parašykite mums, jei norėtumėte gauti pranešimą apie prekės gavimą

Kanapių sėklų aliejus

Kanapių sėklų aliejus gausus nepakeičiamųjų riebalų rūgščių Omega-3 ir Omega-6, vitaminų, proteinų bei kitų medžiagų. Kanapių sėklų aliejus yra lengvo, švelnaus skonio, primenančio riešutų skonį. Sočiųjų riebalų pakeitimas nesočiaisiais riebalais mityboje padeda palaikyti normalią cholesterolio koncentraciją kraujyje.

 

Vartojimas

Kanapių sėklų aliejus gali būti naudojamas kosmetikai bei maistui. Aliejumi galite gardinti salotas, sriubas, košes, padažus, vaisių sultis, šaltus užkandžius. Kanapių sėklų aliejus gali būti naudojamas norint sustiprinti plaukus, suteikti jiem apimties ir blizgesio, augimo skatinimui, lengvesniam šukavimui, taip pat sausos odos priežiūrai – gali būti naudojamas mišiniuose arba grynas.

Laikymo sąlygos

Aliejų rekomenduojama laikyti tamsioje, vėsioje vietoje.

Kilmės šalis

Geriausia iki

Žiūrėti ant pakuotės

Žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas

UAB „Supermaisto kompanija“

Svarbu: visa svetainėje pateikta informacija yra pažintinio - rekomenduojamojo pobūdžio. Mūsų siūlomi produktai nėra skirti diagnozuoti, gydyti ar užkirsti kelią kokioms nors ligoms. Prieš vartodami ar naudodamiesi mūsų patarimais, visuomet vadovaukitės savo nuomone, atsižvelkite į individualius poreikius, o esant būtinybei (pvz., dėl galimų alerginių reakcijų, netoleravimo ar dėl kitų priežasčių), pasitarkite gydytoju. 

Sudėtis

100% kanapių aliejus

Maistinė vertė (100 g)

900 kcal/3699 kJ:

 

riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

99,98 g

8,14 g

 

angliavandeniai

iš kurių cukrų

< 0,1 g

0 g

 

baltymai

< 0,1 g

 

druska

0,5 mg

Panašūs produktai
Turite klausimų parašykite mums
Parašykite mums
Vardas*:
Telefonas:
El. paštas*:
Tekstas*: