Visus ingredientus sutrinkite elektriniu trintuvu, maišykite, kol susmulkinsite, netrinkite iki tyrės. Skonį reguliuokite druska ir citrinų sultimis. Pagardą sukrėskite į indelį, viršų pabarstykite kedrinėmis pinijomis. Valgykite su duonos trapučiais ar tepkite ant baltos duonos skrebučių. Skanaus!

Состав

  • 1/2 puodelio sėmenų aliejaus
  • 1 - 2 valg. š. citrinų sulčių
  • 100 g kedrinių pinijų
  • žiupsnis druskos
  • skiltelė česnako
  • gera sauja (apytikriai puodelis) šviežių jaunų dilgėlių ir kiaulpienių lapelių
  • 1 valg. š. kedrinių pinijų aliejaus
  • Продукция

    Есть вопросы, пожалуйста, напишите нам
    Пишите нам
    Имя*:
    Телефон:
    Эл. почта*:
    Текст*: