img4 isorinis
Įprastas lietuviškas varškės sūris, parą palaikytas sūryme, o po to marinuotas moliūgų aliejuje, ypač šviežiai spaustame, kartu su prieskoniais ir česnakais, nuostabiai dera su salotomis ar ant baltos duonos skrebučio su šviežiais ar džiovintais pomidorais ir alyvuogėmis... Išbandykite! Sūrį įdėkite į sandariai uždaromą indą it užpilkite druskos sūrymu, kad apsemtų (litrui vandens naudokite tris nubrauktus šaukštus druskos). Uždenkite ir parą laikykite šaldytuve. Išėmę iš sūrimo, nusausin...

1 lietuviško varškės sūrio

rožinės Himalajų druskos

200 - 250 ml moliūgų sėklų aliejaus

2 valg. š. prieskonių mišinio "Fusilli Mediterranea" arba "Pesto alla Siciliana"

2 skiltelių česnako

šviežių bazilikų

Usual Lithuanian curd cheese, marinated in cold pressed pumpkin seed oil, along with spices and garlic, fits nicely with salad on white bread or toast with fresh or dried tomatoes and olives ... Try it!

...

Пишите нам
Имя*:
Телефон:
Эл. почта*:
Текст*: