0
Корзина пуста.

Įprastas lietuviškas varškės sūris, parą palaikytas sūryme, o po to marinuotas moliūgų aliejuje, ypač šviežiai spaustame, kartu su prieskoniais ir česnakais, nuostabiai dera su salotomis ar ant baltos duonos skrebučio su šviežiais ar džiovintais pomidorais ir alyvuogėmis... Išbandykite!

Sūrį įdėkite į sandariai uždaromą indą it užpilkite druskos sūrymu, kad apsemtų (litrui vandens naudokite tris nubrauktus šaukštus druskos). Uždenkite ir parą laikykite šaldytuve. Išėmę iš sūrimo, nusausinkite ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Sudėkite juos į stiklainį, užberkite prieskonių, įdėkite traiškyto česnako, bazilikų ir užpilkite moliūgų aliejumi. Stiklainį sandariai uždarykite ir laikykite šaldytuve. Skanaukite po 1 - 2 parų ir suvartokite per 7 - 10 dienų.

Ypač gardu su minėtais prieskoniais, kurių sudėtyje yra džiovintų alyvuogių. Išbrinkusios aliejuje, jos suteikia ypatingo cinkelio!

Sūrį trupinkite ant mėgstamų salotų (pvz., graikiškų), valgykite su keptais burokėliais, vytintu kumpiu ar ant baltos duonos su pomidorais, likusį moliūgų aliejų naudokite salotoms...

Patarimas: vietoj varškės sūrio galite naudoti brinzos ar fetos sūrį, tik jų jau nereikia mirkyti sūryme...

Состав

  • 1 lietuviško varškės sūrio
  • rožinės Himalajų druskos
  • 200 - 250 ml moliūgų sėklų aliejaus
  • 2 valg. š. prieskonių mišinio "Fusilli Mediterranea" arba "Pesto alla Siciliana"
  • 2 skiltelių česnako
  • šviežių bazilikų
  • Usual Lithuanian curd cheese, marinated in cold pressed pumpkin seed oil, along with spices and garlic, fits nicely with salad on white bread or toast with fresh or dried tomatoes and olives ... Try it!
  • Place the cheese in a tightly closed container, pour it with salt brine to cover the cheese (per liter of water, use three tablespoons of salt). Cover and refrigerate a day. After removing from the brine, drain and cut into small cubes. Put them in a jar, Season with spices, add crushed garlic, basil and pour the pumpkin oil. Seal the jar and store in the refrigerator. Enjoy it in 1 - 2 days !
  • Especially delicious with these spices containing dried olives.
  • Use your favorite cheese on a salad (eg., Greek salad), try it with roasted beets, cured ham or on white bread with tomatoes, use remaining pumpkin oil in salads.
  • Tip: Instead of cottage cheese, you can use a soft sort of cheese or feta cheese, but they do not need to be soaked in brine...
  • Продукция

    Есть вопросы, пожалуйста, напишите нам
    Пишите нам
    Имя*:
    Телефон:
    Эл. почта*:
    Текст*: