0
Корзина пуста.

Mūsų patarimai

Mišinys stangrinančiam masažui, strijų profilaktikai

Lygiomis dalimis sumaišykite makadamijų riešutų aliejų su avokadų, arganų, erškėtuogių ir sviestmedžių aliejais. Mišiniu masažuokite reikiamas vietas.

 

Plaukus stiprinanti kaukė

Du valgomuosius šaukštus makadamijų riešutų aliejaus sumaišykite su su pusės citrinos sultimis. Gautu mišiniu gerai ištrinkite galvos odą ir plaukus. Po pusvalandžio išplaukite galvą.

 

Orkaitėje keptos šviežios bulvytės

apie 10 nedidelių šviežių bulvyčių

6 skiltelės česnakų (patraiškytų)

2 - 4 valg. š. makadamijų aliejaus

1 valg. š. šviežio rozmarino, smulkinto (arba šaukštelis džiovinto)

1/2 arb. š. druskos, maltų pipirų

Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių kaitros, kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Bulves švariai nuplaukite ir perpjaukite per pusę (jei didesnės, į keturias dalis). Aliejų sumaišykite su su traiškytais česnakais, prieskoniais ir užpilkite ant bulvių. Gerai išmaišykite, kad bulvės pasidengtų prieskoniniu aliejumi ir pašaukite kepti. Kepkite apie 30 - 40  minučių, kol apskrus. Patiekite karštas, kaip garnyrą prie mėsos patiekalų.

 

Svarbu: visa svetainėje pateikta informacija yra pažintinio - rekomenduojamojo pobūdžio. Mūsų siūlomi produktai nėra skirti diagnozuoti, gydyti ar užkirsti kelią kokioms nors ligoms. Prieš vartodami ar naudodamiesi mūsų patarimais, visuomet vadovaukitės savo nuomone, atsižvelkite į individualius poreikius, o esant būtinybei (pvz., dėl galimų alerginių reakcijų, netoleravimo ar dėl kitų priežasčių), pasitarkite gydytoju.

Есть вопросы, пожалуйста, напишите нам
Пишите нам
Имя*:
Телефон:
Эл. почта*:
Текст*: