0
Корзина пуста.

Mūsų patarimai

Veidui

Naudokite arganų aliejų vietoj naktinio kremo – kas vakarą prieš miegą pirštų galiukais patepkite aliejumi vos sudrėkintą veido odą ir švelniai įmasažuokite. Nepamirškite švelniais patapšnojimais palepinti paakių odos. Ryte džiaukitės šilko švelnumo oda...

Jeigu jūsų oda probleminė (kamuoja spuogeliai), lygiomis dalimis sumaišykite arganų aliejų su juodgrūdžių aliejumi ir kasdien šiuo mišiniu patepkite odą.

Puoselėjanti kaukė bet kokiai odai: sumaišykite po arbatinį šaukštelį natūralaus jogurto, medaus, arganų aliejaus ir avokado minkštimo. Gerai išmaišykite ir užtepkite ant odos. Palaikykite dešimt minučių ir nuplaukite drungnu vandeniu.

Kaukė riebiai odai: vieną valgomąjį šaukštą arganų aliejaus sumaišykite su kiaušinio tryniu. Gautu mišiniu patepkite veidą ir švelniai pamasažuokite. Palaikykite dvidešimt minučių ir nuvalykite drėgna servetėle.

 

Plaukams

Kaukė lūžinėjantiems plaukams: iki vientisos masės sumaišykite po vieną arbatinį šaukštelį arganų ir alyvuogių aliejaus, dešimt lašų levandų eterinio aliejaus ir penkis lašus šalavijų eterinio aliejaus. Gautu mišiniu kruopščiai ištepkite plaukus, įmasažuokite į galvos odą. Palaikykite penkiolika minučių ir išplaukite.

 

Nagams

Jei norite ilgų ir sveikų nagų, kasdien įmasažuokite šiek tiek arganų aliejaus į nagų odeles, o jei pageidaujate sustiprinti silpnus ir lūžinėjančius nagus, arganų aliejų sumaišykite su keletu lašų citrinos sulčių ir gerai įmasažuokite į nagų odeles. 

Įlašinkite šio nuostabaus aliejaus į mėgstamą rankų kremą, šampūną, kūno losjoną, maišykite su kitais aliejais arba naudokite gryną, ant drėgnos odos ir džiaukitės stangria, švelnia, jaunatviška ir sveika oda!

 

Mišinys stangrinančiam masažui, strijų profilaktikai

Lygiomis dalimis sumaišykite erškėtuogių sėklų aliejų su avokadų, argano, makadamijų riešutų ir sviestmedžių aliejais. Įlašinkite keletą lašelių mandarinų eterinio aliejaus. Mišiniu masažuokite reikiamas vietas.

 

Svarbu: visa svetainėje pateikta informacija yra rekomenduojamojo pobūdžio. Mūsų siūlomi produktai nėra skirti diagnozuoti, gydyti ar užkirsti kelią kokioms nors ligoms. Prieš vartodami ar naudodamiesi mūsų patarimais, visuomet vadovaukitės savo nuomone, atsižvelkite į individualius poreikius ir konsultuokitės su gydytoju. 

Есть вопросы, пожалуйста, напишите нам
Пишите нам
Имя*:
Телефон:
Эл. почта*:
Текст*: