0
Корзина пуста.

Minkštas ir aromatingas žalsvas keksas - puikus skanėstas prie puodelio arbatos ar kavos. Maltos moliūgų sėklos, sodrus ir tamsus moliūgų sėklų aliejus bei tamsus arenga palmių cukrus tešlą praturtina, nuspalvina šiek tiek neįprasta, sodria spalva, o pyragui suteikia puikaus aromato ir riešutinio poskonio. Išbandykite!

Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių kaitros. Kekso formą išklokite kepimo popieriumi.

Sviestą išsukite su abiem cukraus rūšimis iki purumo. Nenustojant maišyti, supilkite aliejų, po vieną įmuškite kiaušinius (po kiekvieno gerai išsukdami).

Miltus sumaišykite su maltomis moliūgų sėklomis bei kepimo milteliais. Pamažu švelniais judesiais įmaišykite į tešlą. Sukrėskite į kepimo formą ir pašukite kepti. Kepkite apie 50 minučių. Gerai atvėsinkite. Viršų apibarstykite miltiniu cukrumi, apliekite cukraus pudros ir citrinos sulčių glaistu arba lydytu šokoladu. Skanaus!

Состав

  • 150 g minkšto sviesto
  • 110 g rudojo cukranendrių cukraus
  • 40 g Arenga palmių cukraus
  • 4 kiaušinių
  • 100 ml nerafinuoto moliūgų sėklų aliejaus
  • 100 g maltų moliūgų sėklų
  • 250 g miltų
  • 2 arb. š. kepimo miltelių
  • Minkštas ir aromatingas žalsvas keksas - puikus skanėstas prie puodelio arbatos ar kavos. Maltos moliūgų sėklos, sodrus ir tamsus moliūgų sėklų aliejus bei tamsus arenga palmių cukrus tešlą praturtina, nuspalvina šiek tiek neįprasta, sodria spalva, o pyragui suteikia puikaus aromato ir riešutinio poskonio. Išbandykite!
  • Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių kaitros. Kekso formą išklokite kepimo popieriumi.
  • Sviestą išsukite su abiem cukraus rūšimis iki purumo. Nenustojant maišyti, supilkite aliejų, po vieną įmuškite kiaušinius (po kiekvieno gerai išsukdami).
  • Miltus sumaišykite su maltomis moliūgų sėklomis bei kepimo milteliais. Pamažu švelniais judesiais įmaišykite į tešlą. Sukrėskite į kepimo formą ir pašukite kepti. Kepkite apie 50 minučių. Gerai atvėsinkite. Viršų apibarstykite miltiniu cukrumi, apliekite cukraus pudros ir citrinos sulčių glaistu arba lydytu šokoladu. Skanaus!
  • Есть вопросы, пожалуйста, напишите нам
    Пишите нам
    Имя*:
    Телефон:
    Эл. почта*:
    Текст*: