Lėkštėje išdėliokite švarius špinatų lapelius, ant viršaus - vištienos filė gabalėlius, išilgai perpjautus agurkėlius, plonomis juostelėmis supjaustytas paprikas. Sudėkite alyvuoges ir sūrio gabaliukus. Pesto padažą išmaišykite su šliūksniu alyvuogių aliejaus ir užpilkite anr salotų. Viršų pabarstykite laiškinių česnakų žiedeliais ir skanaukite!
Состав
sauja jaunų špinatų
apie 200 g keptos mažosios vištienos filė, supjaustytos ilgais gabalėliais
mažieji marinuoti agurkėliai
1/2 nedidelės ilgos saldžiosios paprikos
žaliosios alyvuogės su kauliukais
30 g kietojo sūrio "Džiugas", sulaužytų gabalėliais
3 - 4 arb. š. pesto padažo "Limone"
šliūksnis ypač tyro alyvuogių aliejaus
2 - 3 laiškinių česnakų žiedai
sauja jaunų špinatų
apie 200 g keptos mažosios vištienos filė, supjaustytos ilgais gabalėliais
mažieji marinuoti agurkėliai
1/2 nedidelės ilgos saldžiosios paprikos
žaliosios alyvuogės su kauliukais
30 g kietojo sūrio "Džiugas", sulaužytų gabalėliais
3 - 4 arb. š. pesto padažo "Limone"
šliūksnis ypač tyro alyvuogių aliejaus
2 - 3 laiškinių česnakų žiedai
Lėkštėje išdėliokite švarius špinatų lapelius, ant viršaus - vištienos filė gabalėlius, išilgai perpjautus agurkėlius, plonomis juostelėmis supjaustytas paprikas. Sudėkite alyvuoges ir sūrio gabaliukus. Pesto padažą išmaišykite su šliūksniu alyvuogių aliejaus ir užpilkite anr salotų. Viršų pabarstykite laiškinių česnakų žiedeliais ir skanaukite!