0
Корзина пуста.

Mūsų patarimai

Kokosų aliejus ypač puoselėja suskirdusią, sutrūkinėjusią rankų odą. Tinkamas žmonėms, kurie, pvz., žiemą turi dirbti lauke atšiauriomis sąlygomis.

Gerai išsukite dvi dalis kokosų aliejaus su viena dalimi šaltalankių aliejaus. Gautą mišinį supilkite į indelį ir palikite, kad sustingtų. Mišinys – puiki pagalba jūsų odai, jei ji atrodo pavargusi, prarado švytėjimą, elastingumą, stangrumą, kamuoja įtrūkimai, yra žaizdelių. Tinka nudegusioms ar nušalusioms vietoms drėkinti.

Kokosų aliejus ypač naudingas dažytiems plaukams – ilgiau išlieka spalva, o plaukai atrodo švytintys ir natūralūs.

Naudokite šį kvapnų aliejų po pirties. Jūsų oda bus itin švelni ir minkšta.

Kokosų aliejumi pamaitinkite savo šiurkščias pėdas – vakare, einant miegoti, gerai įmasažuokite į pėdas šiek tiek kokosų aliejaus ir miegokite su kojinaitėmis. Ryte džiaukitės kūdikio švelnumo pėdomis.

Jei per ilgai lepinotės saulės voniomis ir jūsų oda paraudo, taip pat gali pagelbėti kokosų aliejus. Jis apramins ir sudrėkins perštinčią odą. Kokosų aliejus galėtų būti puiki priemonė ir prieš kaitinantis saulėje, oda taip greit nepraras drėgmės ir lygiau įdegs.

 

Skutimosi kremas vyrams

10 g sviestmedžių aliejaus

10 g koksų aliejaus

7 g alyvuogių aliejaus (ypač tyro)

10 - 12 lašų apelsinų eterinio aliejaus

1/8 arb. š. maltų gvazdikėlių

Sviestmedžių ir kokosų aliejų švelniai pašildykite vandens garų vonelėje, kol ištirps. Įpilkite alyvuogių aliejaus, sulašinkite eterinį aliejų, įberkite maltų gvazdikėlių. Viską išmaišę, pastatykite į šaldytuvą, kol sustings.

Sustingusią masę išplakite elektriniu plakikliu iki kreminės purios konsistencijos.

Paruoštą sukrėskite į indelį ir laikykite šaldytuve. Prieš naudojimą paplakite - išmaišykite.

 

Citrininis medaus ir kokosų aliejaus sirupas nuo kosulio

3 valg. š. citrinų sulčių sumaišykite su 1/4 puodelio medaus ir 2 valg. š. kokosų aliejaus. Mišinį pakaitinkite vandens garų vonelėje ir supilkite į indelį. Vartokite po valgomąjį šaukštą ar maišykite į arbatą, jei kamuoja kosulys, peršti gerklę ar aplink siautėja virusai. Mišinį laikykite šaldytuve, o prieš vartojimą indelį pašildykite karštame vandenyje. Būkite sveiki!

 

Svarbu: visa svetainėje pateikta informacija yra pažintinio - rekomenduojamojo pobūdžio. Mūsų siūlomi produktai nėra skirti diagnozuoti, gydyti ar užkirsti kelią kokioms nors ligoms. Prieš vartodami ar naudodamiesi mūsų patarimais, visuomet vadovaukitės savo nuomone, atsižvelkite į individualius poreikius, o esant būtinybei (pvz., dėl galimų alerginių reakcijų, netoleravimo ar dėl kitų priežasčių), pasitarkite gydytoju.

Есть вопросы, пожалуйста, напишите нам
Пишите нам
Имя*:
Телефон:
Эл. почта*:
Текст*: