Sveikesniam gyvenimui
Vištienos salotos su avietėmis ir kanapių sėklomis

Kanapių sėklas lengvai paskrudinkite sausoje keptuvėje (stebėkite, kad nesudegtų).

Užpilui visus ingredientus suplakite – sumaišykite, pagal skonį gardinkite druska, pipirais ir balzaminiu actu.

Į lėkštę sudėkite salotas, juostelėmis supjaustytą virtą ar keptą vištieną, ant viršaus suberkite uogas, pabarstykite kanapių sėklomis ir trupintu sūriu. Užpilkite užpilu ir švelniai permaišykite. Skanaus!

Sudėtis

  • gera sauja jaunų salotų lapelių
  • apie 200 g garuose virtos (arba keptos) vištienos krūtinėlės
  • 1/3 puodelio šviežių aviečių
  • 2 valg. š. sveikų kanapių sėklų
  • gabalėlis brinzos, fetos arba sūryme ir aliejuje marinuoto varškės sūrio
  • užpilui
  • 1 valg. š. trintų aviečių
  • 1 - 2 valg. š. Varvello balzaminio acto
  • 3 valg. š. kanapių sėklų aliejaus
  • 1 valg. š. agavų sirupo
  • druskos ir maltų pipirų pagal skonį
  • Turite klausimų parašykite mums
    Parašykite mums
    Vardas*:
    Telefonas:
    El. paštas*:
    Tekstas*: