
Labai gardūs maži užkandukai su varškės užtepu, pagardintu grūstomis kanapėmis ir silke. Puikus ir greit pagaminamas užkandis vakarėliams, užklupus netikėtiems svečiams, prie taurės šalto alaus. Grūstos kanapės šiems užkandžiams suteikia puikaus cinkelio, papildo maistingomis medžiagomis ir paįvairina, o juodoji Himalajų druska suteikia ypatingo skonio!
Grietinę išsukite su varške ir kanapine, pagal skonį pagardinkite juodąja Himalajų druska. Įmaišykite kapotus krapus.
Pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais.
Ant nedidelio trapučio tepkite varškės - grietinės masės, ant jos uždėkite pomidoro griežinėlį, o ant viršaus - silkės gabaliuką. Taip paruoškite likusius užkandukus. Užkandukų viršų pabarstykite kanapine ir maltais pipirais, papuoškite krapais ir iš kart patiekite. Skanaus!
Patarimas: jei mėgstate, vietoj pomidorų naudokite virtus burokėlius ar bulves.
Sudedamosios dalys
