0
Prekių krepšelis yra tusčias.
Pusryčių dribsniai (granola)

Tai sveikas, maistingas, o svarbiausiai, labai gardus pusryčių maistas tiek dideliems, tiek mažiems. Valgydami namie pagamintus dribsnius iš natūralių ingredientų - avižų dribsnių, džiovintų vaisių, riešutų, sėklų ir kitų gėrybių, ne tik pasisemsite energijos, bet ir papildysite organizmą maistinėmis skaidulomis ir kitomis naudingomis medžiagomis. Svarbiausiai, kad Jūs visuomet žinosite, ką valgote!

Orkaitę įkaitinkite iki 150 laipsnių kaitros.

Dribsnius dubenyje sumaišykite su sėmenimis, džiovintais vaisiais, migdolais (juos galite pasmulkinti), pūstais ryžiais, kokosų drožlėmis, cinamonu, druska ir cukrumi.

Medų ir kokosų aliejų ištirpinkite vandens garų vonelėje ir supilkite į sausąjį mišinį. Gerai išmaišykite, kad viskas šiek tiek sudrėktų ir paskleiskite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepkite apie 30 - 40 minučių, kol dribsniai gražiai ims ruduoti, tik neperkepkite. Ištraukę iš orkaitės gerai atvėsinkite (dribsniai atvėsę pasidarys traškūs) ir suberkite į sandariai užsukamą indą. Valgykite pusryčiams su pienu, jogurtu ar kefyru. Ypač gardu su migdolų pienu!

Vaisius ir riešutus galite naudoti pagal pageidavimą ir viską susirinkti bet kurioje parduotuvėje ALIEJUS!

Sudedamosios dalys

  • 1,5 puodelio avižinių dribsnių
  • apie 90 g migdolų
  • 3 valg. š. linų sėmenų
  • 100 g džiovintų spanguolių
  • apie 70 g juostelėmis pasmulkintų džiovintų drakono vaisių
  • 1 puodelio pūstų šokoladinių ryžių
  • 3 - 4 valg. š. kokosų drožlių
  • 1 arb. š. malto Ceilono cinamono
  • žiupsnelio rožinės Himalajų druskos
  • 30 g nerafinuoto cukranendrių cukraus (arba Arenga palmių cukraus)
  • 1 valg. š medaus
  • 3 kupini valg. š. kokosų aliejaus
  • Turite klausimų parašykite mums
    Parašykite mums
    Vardas*:
    Telefonas:
    El. paštas*:
    Tekstas*: