loading

Juodųjų serbentų milteliai, 170 g

Vitaminas C
Vitaminas C
Juodųjų serbentų milteliai, 170 g
Juodųjų serbentų milteliai, 170 g
img

PAKUOTĖ: 03708

  • 5,90 €

  • 6,50 €

5,90 €

Apmokėjimai:

Juodieji serbentai yra vadinami vienu vertingiausiu uoginiu augalu. Labiausiai juodieji serbentai pasižymi didžiuliu vitamino C kiekiu. Juose taip pat gausu antioksidantų, fruktozės, gliukozės, sacharozės, ląstelienos, pektinų, organinių rūgščių, mineralinių medžiagų: kalio, kalcio, magnio, fosforo, geležies, taip pat B grupės vitaminų, vitaminų К, E, PP, bei karotino.  
Juodųjų serbentų milteliai gaminami iš išspaustų ir šiltu oru išdžiovintų juodųjų serbentų. Džiovinimo metu juoduosiuose serbentuose yra išsaugomi visi uogų vitaminai ir maistinės vertės, todėl juodųjų serbentų milteliai pasižymi tomis pačiomis savybėmis kaip ir natūralūs juodieji serbentai. Juodųjų serbentų milteliai yra žinomi dėl didelio vitaminų ir naudingų medžiagų kiekio, puikių skonio savybių ir ryškios spalvos. 
 

Vartojimas

Juodųjų serbentų milteliai yra tikras energijos ir sveikatingumo šaltinis visiems žmonėms, vartojami kaip vertingas priedas į maistą arba sveikatingumo kokteilius. 1-2 arbatinius šaukštelius juodųjų serbentų miltelių berkite į vandenį, arbatą, kokteilius, košes, sultis, jogurtą. Juodųjų serbentų milteliai labiausiai tinka su desertiniais produktais (jogurtu, ledais, varške). Dėl savo ryškios spalvos ir skonio savybių puikiai tinka kepiniams. Tinka veganams. 

Juodųjų serbentų milteliai - tai nepakartojamas produktas besirūpinantiems savimi ir savo šeima žmonėms!

Laikymo sąlygos

Laikyti sausoje vietoje. 

Kilmės šalis

Lietuva

Pakuotojas

UAB „Aliejaus spaudimo bazė“

Sudėtis

100% juodųjų serbentų milteliai

Maistinė vertė (100 g)

329 kcal/1400 kJ:

 

riebalai  

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių  

<0,1 g

0 g

 

angliavandeniai  

iš kurių cukrų  

74,08 g

34,33 g

 

baltymai  

7,35 g

 

druska  

0 g

  skaidulinės medžiagos 6,8 g
Turite klausimų parašykite mums
Parašykite mums
Vardas*:
Telefonas:
El. paštas*:
Tekstas*: