loading

Ricinų nerafinuotas aliejus, 1 kg

Ricinų nerafinuotas aliejus, 1 kg
Ricinų nerafinuotas aliejus, 1 kg
img

PAKUOTĖ: 00433

  • 14,90 €

  • 3,20 €

14,90 €

Apmokėjimai:

Ricinų aliejus ypač gausus mononesočiosios riebalų rūgšties - ricinoleino rūgšties, kuri turi skausmą malšinančių ir priešuždegiminių savybių, aliejuje taip pat yra linolio, oleino ir kitų riebalų rūgščių. Aliejus ypač vertinamas kosmetikoje, giliai drėkina, minkština, skatina odos ląstelių atsinaujinimą. Ricinų aliejus yra tirštas, klampus, bespalvis, turi specifinį kvapą.

Vartojimas

Mūsų parduodamas ricinos aliejus skirtas išoriniam vartojimui. Rekomenduojamas antakių, plaukų ir blakstienų augimo skatinimui, nagų stiprinimui, probleminės odos priežiūrai, lupų minkštinimui. Ricinų aliejus pasižymi minkštinančiomis ir stangrinančiomis savybėmis.  Gali būti naudojamas grynas arba mišiniuose su kitais aliejais. Naudojamas medicinoje gydomųjų tepalų ir balzamų gamyboje. Tinka masažui ir šildantiems kompresams.

Laikymo sąlygos

Laikyti kambario temperatūroje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Kilmės šalis

Indija

Pakuotojas

UAB „Aliejaus spaudimo bazė“

Sudėtis

100% ricinų aliejus

Panašūs produktai
Turite klausimų parašykite mums
Parašykite mums
Vardas*:
Telefonas:
El. paštas*:
Tekstas*: