loading

Jojobos nerafinuotas aliejus, 50 ml

Jojobos nerafinuotas aliejus, 50 mlJojobos nerafinuotas aliejus, 50 ml
Jojobos nerafinuotas aliejus, 50 ml
Jojobos nerafinuotas aliejus, 50 ml
img

PAKUOTĖ: 02212

  • 6,90 €

  • 83,00 €

  • 11,40 €

6,90 €

Apmokėjimai:

Simondsijų arba jojobos aliejus savo struktūra labai artimas žmogaus odos sebumui, dažnai vadinamas skystuoju augaliniu vašku, todėl pasižymi ypač veiksmingomis ilgai drėkinančiomis ir maitinčiomis savybėmis, subalansuojačiomis odos riebalų pusiausvyrą, aliejus puikiai įsigeria, yra itin stabilus. Aliejus yra švelnaus aromato, gelsvos spalvos, žemesnėje temperatūroje virsta kieta mase, tarsi vašku. Turtingas riebalų rūgštimis, vitaminais, mineralais.

 

Vartojimas

Jojobos aliejus 50 ml buteliuke su dozatoriumi naudojamas kaip kosmetikos priemonė. Labai tinka makijažui valyti, blakstienoms stiprinti ir drėkinti, kaip lūpų minkštiklis, švelnina odą. Jojobos aliejus gali būti naudojamas priešlaikinio senėjimo prevencijai. Tai puiki dieninio kremo alternatyva, tinka masažui (ypač mišiniuose su kitais aliejais), paakių odos drėkinimui, standinimui, sausoms alkūnių ar pėdų vietoms puoselėti. Ypač rekomenduojamas probleminės, spuoguotos, pleiskanojančios, nešvarios, o kartu ir sausos odos priežiūrai. Gali pagerinti dažytų, pažeistų, slenkančių, lūžinėjančių plaukų išvaizdą, nepamainomas nagų puoselėjimui. Dėl savo išskirtinių savybių jojobos aliejus labai vertinamas kosmetikoje. Buteliukas su dozatoriumi itin patogus naudoti, tokį patogu nešiotis su savimi rankinėje, kišenėje ar turėti visuomet po ranka darbo vietoje. Tai gali būti puiki ir naudinga dovana!

Laikymo sąlygos

Laikyti kambario temperatūroje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Kilmės šalis

Izraelis

Pakuotojas

UAB „Aliejaus spaudimo bazė“

Sudėtis

100% jojobos aliejus

Panašūs produktai
Turite klausimų parašykite mums
Parašykite mums
Vardas*:
Telefonas:
El. paštas*:
Tekstas*: