loading

Sezamų sėklų miltai, 400 g

Sezamų sėklų miltai, 400 g
Sezamų sėklų miltai, 400 g
img

PAKUOTĖ: 03421

  • 1,75 €

1,75 €

2,50 € (sutaupote 0,75 €)

Apmokėjimai:

Sezamų sėklų miltai
Sezamų sėklų miltai gaminami iš sezamų sėklų, dalinai atskiriant aliejų. Sezamų miltai yra žinomi dėl savo dietinių ir maistingų savybių. Likutiniai riebalai jų sudėtyje yra aukštos kokybės ir pasižymi tomis pačiomis savybėmis kaip ir natūralus sezamų sėklų aliejus. Tai puikus baltymų šaltinis. Miltuose gausu mononesočiųjų riebalų rūgščių Omega-9, polinesočiųjų riebalų rūgščių Omega-6, nemažai vitamino E, vitamino K ir kitų aktyviųjų veikliųjų medžiagų. 
Svarbu: visa svetainėje pateikta informacija yra pažintinio - rekomenduojamojo pobūdžio. Mūsų siūlomi produktai nėra skirti diagnozuoti, gydyti ar užkirsti kelią kokioms nors ligoms. Prieš vartodami ar naudodamiesi mūsų patarimais, visuomet vadovaukitės savo nuomone, atsižvelkite į individualius poreikius, o esant būtinybei (pvz., dėl galimų alerginių reakcijų, netoleravimo ar dėl kitų priežasčių), pasitarkite gydytoju.
 

Vartojimas

Sezamų miltai yra tikras energijos šaltinis aktyviems žmonėms, vartojamos kaip vertingas priedas į maistą arba sveikatingumo kokteilius. Sezamų sėklų miltais gardinkite bulves, salotas, picą, padažus, kefyrą, jogurtą, pasukas, taip pat pagal poreikį bei skonį kitus įvairius produktus, tinka žuvies ir mėsos paniravimui.

Sezamų sėklų miltai - tai puikus produktas besirūpinantiems savimi ir savo šeima žmonėms!

Laikymo sąlygos

Laikyti sausoje vietoje. 

Kilmės šalis

Geriausia iki

Žiūrėti ant pakuotės

Žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas

UAB „Supermaisto kompanija“

Sudėtis

100% smulkintos sezamų sėklos, dalinai atskiriant aliejų

Maistinė vertė (100 g)

363,2 kcal/1390,2 kJ:

 

riebalai  

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių  

12,02 g

1,2 g

 

angliavandeniai  

iš kurių cukrų  

19,9 g

0 g

 

baltymai  

32 g

 

druska  

0,1 g

  skaidulinės medžiagos 7,9 g
Turite klausimų parašykite mums
Parašykite mums
Vardas*:
Telefonas:
El. paštas*:
Tekstas*: