
Migdolų miltai, 300 g



PAKUOTĖ: 03729
Migdolų miltai gali visiškai atstoti kviečių miltus receptuose be mielių, o mieliniuose receptuose migdolų miltų gali būti naudojama iki 25% kviečių miltų kiekio. Migdolų miltai yra didesnės apimties nei kvietiniai, todėl norint pakeisti 100 g kvietinių miltų pakaks tik 80 g migdolų miltų.
Vartojimas |
Smulkūs migdolų miltai itin populiarūs kepiniams gardinti, dietiniams patiekalams gaminti, duonos, kepinių, pyragų tešlai, sriuboms, padažams sutirštinti, berkite į sausus pusryčius, jogurtą, desertus ir glotnučius. Be glitimo. Turi daug baltymų ir skaidulinių medžiagų.
PAPILDOMA INFORMACIJA
Gali būti SEZAMŲ, ŽEMĖS ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.
|
Laikymo sąlygos |
Laikyti sausoje vietoje. |
Kilmės šalis |
Lietuva |
Gamintojas |
UAB „Aliejaus spaudimo bazė“ |
Sudėtis |
100% midolų miltai |
|
Maistinė vertė (100 g) |
2664 kJ/ 664 kcal: |
|
|
riebalai iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių |
54 g 4,2 g |
|
angliavandeniai iš kurių cukrų |
10 g 6,9 g |
|
baltymai |
24 g |
|
druska |
0,0 g |
skaidulinės medžiagos | 11 g |