loading

Levandų eterinis aliejus, 10 ml

Levandų eterinis aliejus, 10 ml
Levandų eterinis aliejus, 10 ml
img

Šiuo metu prekės laikinai neturime. Parašykite mums, jei norėtumėte gauti pranešimą apie prekės gavimą

Levandų eterinis aliejus išgaunamas iš tikrųjų levandų (lot. Lavandula angustifolia, Lavandula officinalis) žydinčių viršūnių distiliuojant vandens garais ir yra gaivaus, lengvo gėlinio aromato.

Levandų eterinis aliejus labiausiai žinomas ir vertinamas dėl raminamųjų savybių. Veiksmingas raminant galvos skausmus, kamuojant migrenai ir nemigai.

Teigiamai veikia virškinimo sistemą, ypač kamuojant diegliams, pykinimui, vėmimui ir pilvo pūtimui.

Levandų eterinis aliejus itin naudingas, kai naudojamas masažiniuose mišiniuose- skausmams malšinti.

Kosmetikoje šis eterinis aliejus puikiai tinka visiems odos tipams, tonizuoja, atgaivina odą, teigiamai veikia probleminę, spuogų, nudegimų, žaizdų kamuojamą odą, ramina vabzdžių sugeltas vietas, o taip pat veikia kaip vabzdžių repelentas.

Tai vienas iš nedaugelio eterinių aliejų, kuris gali būti naudojamas ant odos grynas.

Vartojimas

Eteriniai aliejai plačiai naudojami kosmetikos, kvepalų, muilų, smilkalų, valymo priemonių, repelentų gamyboje, taip pat aromaterapijoje,  nuovargį mažinančios arba tonizuojančios priemonės, daug aliejų naudojama farmacijos pramonėje, maisto ir gėrimų gamyboje - kaip natūralios kvapą ir skonį suteikiančios medžiagos.

Laikymo sąlygos

Laikyti kambario temperatūroje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Kilmės šalis

Indija

Pakuotojas

UAB „Aliejaus spaudimo bazė“

Sudėtis

100% levandų eterinis aliejus

Panašūs produktai
Turite klausimų parašykite mums
Parašykite mums
Vardas*:
Telefonas:
El. paštas*:
Tekstas*: