0
Prekių krepšelis yra tusčias.
Uogų kisielius su linų sėmenimis

Sirupui skirtą vandenį užvirinkite, suberkite cukrų, įdėkite citrinų žievelę ar vanilių ankšties sėklas, išmaišykite ir pavirinkite keletą minučių. Suberkite uogas, užvirkite, puodą uždenkite ir nukelkite nuo kaitros. Leiskite pastovėti. Kisieliui skirtą vandenį užvirkite kitame puode, supilkite sėmenis, įmeskite cinamono lazdelę, pavirkite 7 minutes, nukaiskite, uždenkite ir palikite mažiausiai 20 minučių pastovėti. Retkarčiais pamaišykite. Praaušusį nuovirą perkoškite per sietelį (nuoviras turi būti tirštas), supilkite uogų sirupą ir išmaišykite. Gerkite šiltą ar atvėsusį. Skanaus!

Sudedamosios dalys

  • 100 – 125 g linų sėmenų
  • apie 2 l vandens kisieliui ir 100 ml sirupui
  • 300 g įvairių šviežių uogų (tinka ir šaldytos)
  • 200 g rudojo cukraus (arba pagal skonį)
  • cinamono žievelė
  • vanilių ankštis ar citrinų žievelės gabalėlis
  • Turite klausimų parašykite mums
    Parašykite mums
    Vardas*:
    Telefonas:
    El. paštas*:
    Tekstas*: