Lazdyno riešutų aliejus
Lazdyno riešutų aliejus

Ypatybės

Tinka kepti
Omega 3-6
Vitaminas E

Lazdynų riešutų aliejus gausus nepakeičiamųjų riebalų rūgščių Omega-3, Omega-6, vitamino E, B, mineralinių medžiagų.

Lazdynų riešutų aliejus naudojamas kaip kosmetikos priemonė bei maisto ruošime.

Lazdynų aliejus reguliuoja odos riebalų pusiausvyrą, stiprina plaukus, padeda užkirsti kelią smulkių raukšlelių susidarymui, skatina ląstelių atsinaujinimą, stiprina plaukus.

Dėl savo savybių lazdynų aliejus ypač tinkamas sausai odai drėkinti, lengvai įsigeria, maitina, drėkina, skatina ląstelių atsinaujinimą, švelnina. Gali būti naudojamas masažui, ypač rekomenduojamas jautriai, spuoguotai odai, gali būti naudojamas po saulės vonių, kaip lūpų priežiūros priemonė, veido odos spalvos gerinimui.

Aliejus gali būti naudojamas salotoms gardinti, košėms, sultims, sriuboms, šaltiems patiekalams, keptai žuviai.

Receptai

Lazdyno riešutų aliejus sveikatai
Turite klausimų parašykite mums
Parašykite mums
Vardas*:
Telefonas:
El. paštas*:
Tekstas*: