Kanapių sėklų aliejus
Kanapių sėklų aliejus

Ypatybės

Tinka kepti
Omega 3-6

Kanapių sėklų aliejus gausus nepakeičiamųjų riebalų rūgščių Omega-3 ir Omega-6, vitaminų, proteinų bei kitų medžiagų.

Kanapių sėklų aliejus yra lengvo, švelnaus skonio, primenančio riešutų skonį.

Kanapių sėklų aliejus gali būti naudojamas kosmetikai bei maistui. Aliejumi galite gardinti salotas, sriubas, košes, padažus, vaisių sultis, šaltus užkandžius.

Siekiant gauti daugiausiai naudos organizmui, rekomenduojama kasdien vartoti po arbatinį šaukštą aliejaus keletą kartų per dieną.

Kanapių sėklų aliejus naudojamas norint sustiprinti plaukus, suteikti jiem apimties ir blizgesio, augimo skatinimui, lengvesniam šukavimui, taip pat odos priežiūrai - naudojamas mišiniuose arba grynas. Aliejus mažina odos išsausėjimą, niežulį bei gerina odos būklę. Kanapių sėklų aliejus rekomenduojamas sausai, žvynelinės kamuojamai odai. Šis aliejus puikiai maitina, drėkina, padeda palaikyti odos drėgmės – riebalų balansą.

Aliejų rekomenduojama laikyti tamsioje, vėsioje vietoje

Receptai

Mėlynių koktelis su kanapėmis Vištienos salotos su avietėmis ir kanapių sėklomis Silkės užkandukai su kanapine Vištienos salotos su braškėmis ir kuskusu Kanapių sėklų aliejus sveikatai
Turite klausimų parašykite mums
Parašykite mums
Vardas*:
Telefonas:
El. paštas*:
Tekstas*: