Graikinių riešutų aliejus
Graikinių riešutų aliejus

Ypatybės

Tinka kepti
Vitaminas E
Omega 6

Graikinių riešutų aliejus gausus Omega-6 riebalų rugščių, Omega-9, turtingas vitamino A, E, mikroelementų – cinko, vario, magnio, kalcio, augalinių sterolių.

Aliejus tinkamas visų odos tipų priežiūrai.

Vartojamas marinatams ruošti, gardinti salotoms, sriuboms, košėms, desretams, paukštienos patiekalams.

Graikinių riešutų aliejus naudojamas kosmetikoje – riebios, mišrios, probleminės odos priežiūrai, drėgmės ir riebalų pusiausvyros palaikymui, turi minkštinančių, maitinačių, regeneruojančių savybių. Aliejus rekomenduojamas brandžiai, sausai, riebiai, suglebusiai odai prižiūrėti, paraudusios, spuoguotos, uždegimų pažeistos odos priežiūrai, raminančiai veikia po saulės vonių. Tinkamas paakių, lūpų priežiūrai, masažams, kaukėms, plaukų bei nagų priežiūrai.

Receptai

Graikinių riešutų aliejus sveikatai
Turite klausimų parašykite mums
Parašykite mums
Vardas*:
Telefonas:
El. paštas*:
Tekstas*: