loading

Arganų riešutų nerafinuotas aliejus, 100 ml

Vitaminas E
Vitaminas E
Omega 6
Omega 6
Arganų riešutų nerafinuotas aliejus, 100 mlArganų riešutų nerafinuotas aliejus, 100 mlArganų riešutų nerafinuotas aliejus, 100 ml
Arganų riešutų nerafinuotas aliejus, 100 ml
Arganų riešutų nerafinuotas aliejus, 100 ml
Arganų riešutų nerafinuotas aliejus, 100 ml
img

PAKUOTĖ: 00179

  • 11,90 €

  • 8,20 €

  • 115,00 €

11,90 €

Apmokėjimai:

Arganų riešutų aliejus - vienas brangiausių ir vertingiausių augalinės kilmės aliejų, dažnai vadinamas baltuoju Maroko auksu. Gausus nepakeičiamųjų riebalų rūgščių Omega-6 ir Omega-9, augalinių sterolių, ir ypač vitamino E. Aliejus ypač vertinamas kosmetikoje. Patiekalams suteikia išskirtinį švelnų skonį.

Vartojimas

Arganų riešutų aliejus gali būti naudojamas kaip kosmetikos priemonė bei maistui. Maisto gamyboje aliejus naudojamas salotoms pagardinti. Kosmetologijoje arganų riešutų aliejus naudojamas veido ir kūno odos priežiūrai, paakių zonos, nagų ir plaukų priežiūrai. Tai puiki dieninio kremo alternatyva, tinka masažui (ypač mišiniuose su kitais aliejais), paakių odos drėkinimui, standinimui, sausoms alkūnių ar pėdų vietoms puoselėti. Gali būti naudojamas grynas arba mišiniuose su kitais aliejais.

Laikymo sąlygos

Laikyti kambario temperatūroje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Kilmės šalis

Marokas

Pakuotojas

UAB „Aliejaus spaudimo bazė“

Sudėtis

100% arganų riešutų aliejus

Maistinė vertė (100 g)

900 kcal/3700kJ:

 

riebalai

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

100 g

19 g

 

angliavandeniai

iš kurių cukrų

0 g

0 g

 

baltymai

0 g

 

druska

0 g

Panašūs produktai
Turite klausimų parašykite mums
Parašykite mums
Vardas*:
Telefonas:
El. paštas*:
Tekstas*: