0
Shopping cart is empty.

Mūsų patarimai

Mišinys mimikos raukšlelėms aplink akis lyginti

1 šaukštą nerafinuoto vynuogių kauliukų aliejaus sumaišykite su 1 šaukštu avokadų aliejaus ir įlašinkite po 1 lašelį nerolių ir santalmedžių eterinio aliejaus. Švelniai, pirštų galiukais patepkite reikiamas vietas, naudokite 1 – 2 kartus per dieną.

 

Nudegus saulėje, odą įtrinkite vynuogių kauliukų ir levandų eterinio aliejaus mišiniu (20 ml aliejaus reikia 7 lašų eterinio aliejaus).

Rafinuotas vynuogių kauliukų aliejus puikiai tinka prieskoniniams aliejams gaminti. Aliejų šiek tiek pašildykite ir užpilkite ant mėgstamų prieskoninių žolių (pvz., raudonėlių, bazilikų, rozmarinų ir pan.), česnakų, čili pipirų ar kt. Palaikykite bent dešimt dienų ir naudokite patiekalams gardinti.

 

Mišinys celiulito pažeistoms vietoms stangrinti

Lygiomis dalimis sumaišykite nerafinuoto vynuogių kauliukų, simondsijų (jojoba) ir avokadų aliejaus, į 2 šaukštus mišinio įlašinkite po 2 - 3 lašus kadagių, citrinų ir pankolių eterinio aliejaus ir gerai sumaišykite. Naudokite masažui.

 

Kiaulpienių žiedų tepaliukas (puodelis 240 ml)

20 g bičių vaško

0,75 puodelio rafinuoto vynuogių kauliukų aliejaus

apie 20 g kiaulpienių žiedlapių (be žaliųjų dalių)

1 kapsulė vitamino E (galima nusipirkti vaistinėje)

Iš pradžių pasiruoškite kiaulpienių žiedų aliejaus. Žiedlapius sudėkite į stiklainį ir užpilkite aliejumi. Išmaišykite, pridenkite švaria skepeta (indas turi kvėpuoti) ir palikite stovėti saulėkaitoje 4 - 6 savaites. Pastovėjusį kiaulpienių žiedų aliejų kuo kruopščiau nusunkite per marlę (turite gauti bent puse puodelio arba apie 100 g žiedų aliejaus) ir kartu su tarkuotu vašku supilkite į indą, pastatytą virš verdančio vandens. Kaitinkite vandens garų vonelėje, kol vaškas ištirps. Išmaišykite, nukelkite nuo kaitros, prakirpkite vitamino E kapsulę ir sulašinkite į mišinį. Supilkite į nedidelį indelį ir palikite, kad sustingtų. Naudokite sausoms, šerpetotoms odos vietoms, sudirgusioms rankoms, odelėms aplink nagus, maudžiantiems sąnariams ar raumenims trinti. Prieš supilstant į indelius, galite įmaišyti keletą lašų mėgstamo eterinio aliejaus.

 

Svarbu: visa svetainėje pateikta informacija yra pažintinio - rekomenduojamojo pobūdžio. Mūsų siūlomi produktai nėra skirti diagnozuoti, gydyti ar užkirsti kelią kokioms nors ligoms. Prieš vartodami ar naudodamiesi mūsų patarimais, visuomet vadovaukitės savo nuomone, atsižvelkite į individualius poreikius, o esant būtinybei (pvz., dėl galimų alerginių reakcijų, netoleravimo ar dėl kitų priežasčių), pasitarkite gydytoju.

If you have any questions contact us
Write to us
Name*:
Phone no.:
E-mail*:
Text*: