0
Shopping cart is empty.

Mūsų patarimai

Ricinų aliejumi pastoviai įtrinkite į šiurkščias sausas pėdas, oda suminkštės, dings nuospaudos, seni surandėję audiniai.

Šiuo aliejumi prižiūrėkite suskeldėjusias alkūnes, kelius ar žvynelinės pažeistą odą.

Kas vakarą patepkite šio aliejaus ant blakstienų ir po dviejų savaičių džiaukitės ilgesnėmis, tvirtesnėmis ir vešlesnėmis blakstienomis!

Kad pasiekti teigiamą efektą, ricinų aliejų į odą reikia masažuoti tol, kol aliejus susigeria ir dingsta jo lipnumas, jei tai pavyksta sunkiai, atskieskite jį trupučiu alkoholio.

Stipriai slenkant plaukams, lygiomis dalimis sumaišykite ricinų aliejų su spiritu ar degtine ir ištrinkite plaukų šaknis. Palaikykite bent valandą, išplaukite šampūnu ir perskalaukite parūgštintu vandeniu (į vandenį  įpilkite šiek tiek acto arba citrinos sulčių).

 

Kremas psoriazės ar egzemos pažeistai rankų odai

10 g nimbamedžių aliejaus

40 g sviestmedžių aliejaus

30 g kakavos sviesto

20 g ricinų aliejaus

10 g migdolų aliejaus (arba 30 g ricinų ir migdolų aliejaus mišinio)

5 lašai arbatmedžių eterinio aliejaus

5 lašai levandų eterinio aliejaus

Visas aliejaus rūšis, išskyrus eterinius, ištirpinkite nedideliame inde, pastatytame ant silpnai verdančio puodo su vandeniu (vandens garų vonelėje). Aliejams ištirpus, mišinį gerai išmaišykite ir šiek tiek atvėsinkite. Į vos drungną sulašinkite nurodytus eterinius aliejus ir dar kartą išmaišę, penkioms minutėms pastatykite į šaldiklį. Gerai išplakite šluotele ir vėl statykite į šaldiklį. Tai pakartokite keletą kartų, kol mišinys pasidarys kreminės tekstūros. Tuomet supilkite į indelį ir palikite, kad galutinai sutvirtėtų. Naudokite po paros.

Prieš naudodami, būtinai pasitikrinkite, ar nesate alergiški nimbamedžių aliejui!

Ricinų aliejaus nerekomenduojama vartoti nėščiosioms.

 

Svarbu: visa svetainėje pateikta informacija yra pažintinio - rekomenduojamojo pobūdžio. Mūsų siūlomi produktai nėra skirti diagnozuoti, gydyti ar užkirsti kelią kokioms nors ligoms. Prieš vartodami ar naudodamiesi mūsų patarimais, visuomet vadovaukitės savo nuomone, atsižvelkite į individualius poreikius, o esant būtinybei (pvz., dėl galimų alerginių reakcijų, netoleravimo ar dėl kitų priežasčių), pasitarkite gydytoju.

If you have any questions contact us
Write to us
Name*:
Phone no.:
E-mail*:
Text*: