Viską sutrinkite elektriniu trintuvu iki vientisos kreminės tekstūros. Tirštumą, jei reikia, galite reguliuoti moliūgų ar alyvuogių aliejumi. Pagal skonį gardinkite druska, maltais pipirais ir sukrėskite į indelius. Laikykite šaldytuve. Tepkite ant skrebučių, trapučių, naudokite makaronų patiekalams, mėsos kepsniams gardinti ir t.t.

Ingredients

  • 1 valg. š. moliūgų sėklų aliejaus
  • 1 valg. š. maltų moliūgų sėklų
  • sauja šviežių bazilikų (dilgėlių, jaunų kiaulpienių lapų ar gražgarsčių (rukolų))
  • 2 valg. š. tarkuoto sūrio Parmezanas
  • 2 arb. š. citrinų sulčių
  • 2 skiltelių česnako
  • druskos, maltų pipirų pagal skonį
  • If you have any questions contact us
    Write to us
    Name*:
    Phone no.:
    E-mail*:
    Text*: