0
Shopping cart is empty.

Mūsų patarimai

Kai aplink siautėja virusinės ligos ar aplinkiniai sloguoja, savo nosies landas kelis kart per sieną ištepkite keletu lašelių juodgrūdžių aliejaus, tai gali padėti apsisaugoti nuo virusų. Šiuo patarimu galite pasinaudoti, jei sloguojate.

Jei jus ar jūsų vaikus kamuoja sausas kosulys, šiek tiek juodgrūdžių aliejaus du kartus per dieną įtrinkite į kosinčiojo krūtinę ir nugarą.

Jei peršalote, kas rytą prieš valgį išgerkite arbatinį šaukštelį juodųjų kmynų aliejaus ir suvalgykite šiek tiek medaus. O jei sloguojate, keli lašeliai aliejaus į nosį gali palengvinti simptomus ir sudrėkinti išsausėjusią nosies gleivinę.

Bendram organizmo stiprinimui sumaišykite šaukštą medaus su šaukštu juodgrūdžių sėklų, į mišinį įpilkite ½ šaukšto juodgrūdžių aliejaus. Vartokite kas rytą prieš pusryčius.

Slenkant plaukams bent kartą ar du per savaitę į galvos odą gerai įmasažuokite šiek tiek aliejaus, galvą apvyniokite minkštu rankšluosčiu ir po valandos gerai išplaukite. 

Skaudant galvai šiek tiek aliejaus įtrinkite į smilkinius.

Vieną dalį juodgrūdžių aliejaus sumaišykite su 10 dalių simondsijų aliejaus. Mišinį naudokite kasdienei odos priežiūrai.

 

Svarbu: visa svetainėje pateikta informacija yra pažintinio - rekomenduojamojo pobūdžio. Mūsų siūlomi produktai nėra skirti diagnozuoti, gydyti ar užkirsti kelią kokioms nors ligoms. Prieš vartodami ar naudodamiesi mūsų patarimais, visuomet vadovaukitės savo nuomone, atsižvelkite į individualius poreikius, o esant būtinybei (pvz., dėl galimų alerginių reakcijų, netoleravimo ar dėl kitų priežasčių), pasitarkite gydytoju.

If you have any questions contact us
Write to us
Name*:
Phone no.:
E-mail*:
Text*: