0
Shopping cart is empty.

Mūsų patarimai

Vonelės lūžtantiems, besisluoksniuojantiems nagams

Vandens garų vonelėje pašildykite 4 valgomuosius šaukštus moliūgų sėklų aliejaus, įlašinkite 3 lašus citrinų eterinio aliejaus ir du lašus rožių eterinio aliejaus. Įmerkite nagus ir palaikykite 5 – 10 minučių.

Slenkant plaukams 1 – 2 kartus per savaitę į galvos odą įtrinkite moliūgų aliejaus. Palaikykite apie valandą ir gerai išplaukite.

 

Moliūgų sėklų aliejuje marinuotas varškės sūris

Sėklų - riešutų duoniukai

 

Moliūgų aliejaus keksas (stiklinė 240 ml)

4 kiaušiniai

½ stiklinės skrudintų moliūgų sėklų (gali būti smulkintos)

100 g cukraus

100 g cukraus pudros

250 g miltų

1 arb. š. cukraus su vanile

½ stiklinės moliūgų sėklų aliejaus

Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių kaitros.

Kekso kepimo formą ištepkite aliejumi ir pabarstykite smulkintomis moliūgų sėklomis. 

Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų ir iki purumo ištrinkite su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi bei moliūgų sėklų aliejumi.

Kiaušinių baltymus išplakite su cukrumi iki putų.

Į trynių masę įmaišykite maždaug trečdalį baltymų, tuomet švelniai įmaišykite miltus. Lėtais judesiais įmaišykite likusią baltymų masę. Tešlą sukrėskite į kepimo formą ir pašaukite kepti. Kepkite apie 40 – 50 minučių arba kol įbestas medinis pagaliukas išlįs sausas. Atvėsinkite ir tuomet pjaustykite. Skanaus!

 

Svarbu: visa svetainėje pateikta informacija yra pažintinio - rekomenduojamojo pobūdžio. Mūsų siūlomi produktai nėra skirti diagnozuoti, gydyti ar užkirsti kelią kokioms nors ligoms. Prieš vartodami ar naudodamiesi mūsų patarimais, visuomet vadovaukitės savo nuomone, atsižvelkite į individualius poreikius, o esant būtinybei (pvz., dėl galimų alerginių reakcijų, netoleravimo ar dėl kitų priežasčių), pasitarkite gydytoju.

If you have any questions contact us
Write to us
Name*:
Phone no.:
E-mail*:
Text*: